Pokaż/ukryj mennu
menu
o firmie
produkty
warto wiedzieć
przepisy
czas na
kontakt
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Relaksujący peeling solny
PEKLOWANE
MIĘSA
MARYNATY
NAPOJE
IZOTONICZNE
INNE
domowy sos do spaghetti
Sól waniliowo-kwiatowa
Izotonik gruszka, rozmaryn i anyż
Grillowana kukurydza z solą morską
Napój izotoniczny cytrynowy
Sól lawendowa
Izotonik pomarańcza, jezyna i mięta
Polędwica z dzika z sosem żurawinowym
Marynowane patisony z rozmarynem
Kiszony szczaw
Słone karmelki
Migdały w soli morskiej
Tradycyjna kiełbasa
Tradycyjna szynka
Sól kwiatowa
Limonkowa sól do kąpieli
Marynowane grzyby w occie
Wege karmel w wersji słonej
Izotonik grapefruit i rozmaryn
Relaksujący peeling solny
Pstrąg z masełkiem czosnkowym i solą himalajską
Polędwica wołowa w cieście solnym
Kimchi
Sałatka z zielonych pomidorów
Szparagi w zalewie słodko kwaśniej
Chrupiące szparagi z papryką
Ogórki w słodkokwaśnej marynacie
Izotonik malina mięta
Domowy sos pomidorowy
Sos z zielonych pomidorów
Izotonik pomarańcza truskawka żurawina
Pieczone ziemniaki ze śmietaną i szynką
Łosoś z solą z grilla
Napój izotoniczny grapefruitowy
Knedelki z buraków i soli morskiej
Orientalny dip pomidorowy
Izotonik arbuz, limonka i jagody
Morska ryba w skorupie solnej
Peeling z soli morskiej i oleju kokosowego
Schab w soli morskiej
Chłodnik buraczany
Napój izotoniczny jabłkowo - miętowy
Izotonik figa, cytryna i mięta
Kiszona kapusta po gruzińsku
Napój izotoniczny arbuzowy
Ciasto brokułowo-fasolowe z solą morską
Ryba w cieście solnym
Ogórki małosolne z jabłkami
młode buraczki z czosnkiem
Suszone pomidory w oliwie
Dojrzewająca szynka w stylu hiszpańskim
pomidory kiszone na zimę
Aromatyczny ketchup domowy
Izotonik arbuz, granat i mięta
Marynowana dynia z goździkami
Marynowane kurki
Cynamonowa sól do kąpieli
Krewetki w soli morskiej
Ogórki marynowane w plasterkach
Kiszony pstrąg w solance
Ogórki kiszone z papryczką chilli
Chutney z pomidorów i jabłek
Pstrąg w morskiej soli
Oczyszczające mydełko solne
Peeling pomarańczowy
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Krewetki z grilla z solą morską
Grzyby marynowane w winie
Marynowane patisony z chili i czosnkiem
Ogórki po góralsku
Grzyby solone
Izotonik brzoskwinia i mięta
Łosoś na solnym podłożu
buraczki z chili
Grillowana makrela w soli morskiej
Dorada pieczona z solą z grilla
Cytryny w soli morskiej
Ser smażony z kminkiem
Napój izotoniczny pomarańczowy
Kiszone czereśnie