Pokaż/ukryj mennu
menu
o firmie
produkty
warto wiedzieć
przepisy
czas na
kontakt
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Relaksujący peeling solny
PEKLOWANE
MIĘSA
MARYNATY
NAPOJE
IZOTONICZNE
INNE
Izotonik figa, cytryna i mięta
Kimchi
Kiszona kapusta po gruzińsku
Izotonik brzoskwinia i mięta
Schab w soli morskiej
Dorada pieczona z solą z grilla
Izotonik pomarańcza, jezyna i mięta
Ogórki po góralsku
Kiszony pstrąg w solance
Pieczone ziemniaki ze śmietaną i szynką
Łosoś z solą z grilla
Ciasto brokułowo-fasolowe z solą morską
Słone karmelki
Marynowane kurki
Izotonik grapefruit i rozmaryn
Napój izotoniczny cytrynowy
Kiszone czereśnie
Izotonik arbuz, limonka i jagody
Chłodnik buraczany
Napój izotoniczny pomarańczowy
Limonkowa sól do kąpieli
Ogórki w słodkokwaśnej marynacie
Domowy sos pomidorowy
Polędwica wołowa w cieście solnym
Krewetki z grilla z solą morską
Ogórki marynowane w plasterkach
Grzyby solone
Izotonik gruszka, rozmaryn i anyż
Tradycyjna kiełbasa
Relaksujący peeling solny
Izotonik pomarańcza truskawka żurawina
Napój izotoniczny jabłkowo - miętowy
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Peeling z soli morskiej i oleju kokosowego
Marynowane grzyby w occie
Ryba w cieście solnym
Pstrąg w morskiej soli
Peeling pomarańczowy
Aromatyczny ketchup domowy
Cynamonowa sól do kąpieli
Orientalny dip pomidorowy
Suszone pomidory w oliwie
buraczki z chili
Oczyszczające mydełko solne
domowy sos do spaghetti
Sałatka z zielonych pomidorów
Izotonik arbuz, granat i mięta
Cytryny w soli morskiej
Marynowana dynia z goździkami
Sól kwiatowa
Marynowane patisony z chili i czosnkiem
Dojrzewająca szynka w stylu hiszpańskim
Polędwica z dzika z sosem żurawinowym
Napój izotoniczny arbuzowy
Grzyby marynowane w winie
Knedelki z buraków i soli morskiej
Marynowane patisony z rozmarynem
Kiszony szczaw
Sos z zielonych pomidorów
Pstrąg z masełkiem czosnkowym i solą himalajską
Ser smażony z kminkiem
Szparagi w zalewie słodko kwaśniej
Tradycyjna szynka
Ogórki małosolne z jabłkami
Grillowana kukurydza z solą morską
Krewetki w soli morskiej
Wege karmel w wersji słonej
Grillowana makrela w soli morskiej
Napój izotoniczny grapefruitowy
Sól waniliowo-kwiatowa
Ogórki kiszone z papryczką chilli
pomidory kiszone na zimę
Morska ryba w skorupie solnej
Sól lawendowa
Chutney z pomidorów i jabłek
młode buraczki z czosnkiem
Izotonik malina mięta
Łosoś na solnym podłożu
Chrupiące szparagi z papryką
Migdały w soli morskiej